Uludağ’daki otel yangını işte böyle başladı

Bursa’nın Uludağ ilçesinde bulunan Kervansaray Otel’de sabah saatlerinde çıkan yangının başladığı anlar kameraya yansıdı.

Uludağ’daki otel yangını işte böyle başladı

Uludağ’da alevlere teslim olan Kervansaray Otel’de Milli Kayakçı Berkin Usta ve Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı olan babası Yahya Usta hayatını kaybederken, anne Fikriye Usta ise bilinci kapalı olarak önce Çekirge Devlet Hastanesi’ne, ardından Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek ileri seviye yoğun bakım servisine yatırıldı.

Zemin üzerine 8 kat olarak inşa edilen 153 odası bulunan ve 356 yatak kapasiteli otelde, yangının ilk incelemelere göre yanık bırakılan şömineden çıktığı, alev kaynağının şömine olduğu herhangi bir elektrik kontağına rastlanılmadığı belirtildi. Yangının ilk başladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Alevlerin kısa sürede bütün oteli sardığı ortaya çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X