Uludağ’ın karlı zirvesi İstanbul’dan yine görüldü

Türkiye’nin en önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ, İstanbul’dan bir kez daha görüntülendi. Bursa’nın gözbebeği olan Uludağ, koronavirüs pandemisinde kapanma nedeniyle hava kirliliğinin azaldığı zamanlarda da İstanbul’dan görülebilmiş ve bu nedenle gündem olmuştu.

Uludağ’ın karlı zirvesi İstanbul’dan yine görüldü

Sercan YAVUZ

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Covid-19 döneminde İstanbul’un belli noktalarından Uludağ’ın görülebilmesi gündem olmuştu.

Sosyal medyada da gündem olan “İstanbul’dan Uludağ’ın göründüğü”ne yönelik tartışmalara uzmanlar ise, koronavirüsün yayılmasına yönelik uygulanan tedbirlerin, Marmara Bölgesi’nin havasına olumlu yansımasının sonucu olduğu şeklinde yorumlamıştı.

BİR KEZ DAHA GÖRÜNTÜLENDİ

Kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Uludağ, İstanbul’dan bir kez daha görüntülendi.

Kuş gözlemcisi ve fotoğrafçısı Ömer Toy, geçtiğimiz günlerde İstanbul Sarıyer Gözlem Kulesi’nden çektiği Uludağ manzarasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Bursalı yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş’in de etiketlendiği fotoğraf, kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X