Uludağ’ın Perileri farklı kazandı

Yeşil beyazlı ekipte Tuba Poyraz 23, Kiana Williams ve Trinity Baptiste 20’şer, Madison Williams ise 18 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Uludağ’ın Perileri farklı kazandı

Emre KURTBAY

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ilk maçında Melikgazi Kayseri Basketbol’a mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yapan Bursa Uludağ Basketbol, 2. hafta maçında sahasında ağırladığı Çankaya Üniversitesi’ni 102-73 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Trinity Baptiste ve Tuba Poyraz’ın sayılarıyla etkili başlayan Uludağ Basketbol, ilk 5 dakikayı 13-3 önde geçerken çeyreği de 27-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte rakibinin dış atışlarına engel olamayan temsilcimiz buna karşın pota altından sayılar buldu ve devreye 48-36 önde girdi.

4 İSİM ÇİFT HANEDE

Üstünlüğünü üçüncü çeyrekte de koruyan ve rakibin yaklaşmasına izin vermeyen Bursa Uludağ Basketbol, son çeyreğe 65-54 önde giren taraf oldu. Final periyodunda da hata yapmayan yeşil beyazlı ekip parkeden 102-73 galip ayrıldı. İlk galibiyetini alan Bursa Uludağ Basketbol’da Tuba Poyraz 23 sayıyla takıının en skorer ismi olurken, Kiana Williams ve Trinity Baptiste 20’şer, Madison Williams ise 18 sayıyla mücadele etti. Yeşil beyazlı ekip, 3. haftayı fikstür gereği BAY geçecek. 4. hafta maçında ise evinde OGM Ormanspor’u konuk edecek.

SALON: Nilüfer TOFAŞ

HAKEMLER: Zafer Yılmaz, Sezer Bor, Sami Irek

1.PERİYOT: 27-13 (Bursa Uludağ Basketbol)

DEVRE: 48-36 (Bursa Uludağ Basketbol)

3.PERİYOT: 65-54 (Bursa Uludağ Basketbol)

BURSA ULUDAĞ BASKETBOL: Kiana Williams 20, Tuba 23, Eda 8, Madison Williams 18, Baptiste 20, İpek 1, Miray 6, Sarr 3, Efsun 3

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ: Fontaine 9, Gülse 2, Melike 10, Williams 39, Melike Tuğba 7, Nisanur 3, Defne 2, Gizem 1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X