Ulupınar, Hıdrellez Şenliğine Katıldı

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberindeki partililerle birlikte Karaman beldesindeki hıdrellez şenliğine kat…

Ulupınar, Hıdrellez Şenliğine Katıldı

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberindeki partililerle birlikte Karaman beldesindeki hıdrellez şenliğine katıldı. Karaman beldesi Kadı Mahallesi’nde gerçekleştirilen şenliğe AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, ilçe başkanları ve diğer partililer katıldı. Hıdrellez şenliğinde halkla buluşan Ulupınar, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. 7 Haziran genel seçimleri için halkın yoğun desteğini gördüklerini ifade eden Ulupınar, muhalefet partilerini de eleştirdi. Ulupınar, “Karaman’daki programa Merkez İlçe Başkanımızla beraber, yönetim kurulu üyesi, meclis üyesi arkadaşlarımız, Kilimli İlçe başkanlarımızla burada vatandaşlarımızla beraber olduk. Yemek yedik, namaz kıldık. Çok güzel bir program oldu. Yazın ilk günleri, vatandaşlarımız da bu tür programlara ilgi gösteriyorlar. Bu da bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Biz buraya Bakiler köyünden geldik. Ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ben 2002 yılından bu yana bütün seçimlere girmiş birisi olarak vatandaşımızda böyle coşku ve ilgi hiç görmedim. İnşallah bu sandığa da yansıyacak. AK Parti hem Zonguldak’ta, hem de Türkiye’de iktidar olacak. Açık ara birinci parti olacak. Amacımız güçlü bir şekilde gitmek ve vekil sayımızı arttırmaktır. İnşallah çok sayıda da milletvekili çıkartacağız. Anketlere göre şu anda 4-1 gözüküyor. Ama biz bunu beş yapmak için uğraşıyoruz. Aslında söylememem lazım ama belki onları harekete geçirir bu; Muhalefet diye bir şey görmüyorum. Havlu attılar galiba. Özellikle köylerde hiç yoklar. Merkezlerde de yoklar. Allah onların yolunu açık etsin” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X