Ulus Mahallesi meydanına kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda belediye hizmet binası ve meydan kazandıracağı proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı tamamlandı.

Ulus Mahallesi meydanına kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda, belediye hizmet binası ve meydan kazandıracak proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı, bugün son binanın yıkımıyla tamamlandı.

 

Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin ihtiyacı olan noktalarda yapılan çalışmaları anlatarak, “Ulus Mahallesi merkezinde yaklaşık 4500 metrekare alanın açılması için gerekli yıkımları tamamlıyoruz. Bursa’yı seviyoruz, bu sevgimizi de hizmetlerimizle gösteriyoruz. Bursa’yı yıkarak güzelleştiriyoruz” dedi.

Başkan Altepe, vatandaşların çok yoğun olduğu Osmangazi ve Yıldırım ilçelerindeki mahallelere nefes aldırmaya yönelik çalışmalarını çok önemsediklerini ifade ederek, “Hizmete en çok ihtiyaç duyulan mahallelerden olan Yıldırım İlçesi’nin Ulus Mahallesi’ne güzel bir meydan kazandırıyoruz. Bugün burada kamulaştırılan binaların 7.’sinin yıkımını tamamlıyoruz. bin metrekaresi belediye hizmet alanı ve geriye kalan yaklaşık 3 bin 500 metrekaresi de yeşil alan olarak çevre düzenlemesiyle birlikte 4 bin 500 metrekarelik meydan yapılacak. Bölge nefes alacak” diye konuştu.

Başkan Altepe, kamulaştırmalar için yaklaşık 2,5 milyon lira ödeme yapıldığını sözlerine ekledi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de Bursa’yı daha modern bir geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye Yıldırım İlçesi’nde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Edebali, Yıldırım ve Bursa’nın daha da gelişip güzelleşmesi adına Yıldırım Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlattı. Ulus Mahallesi Muhtarı Maşallah Toksun da Başkan Altepe’ye Ulus Mahallesi’ndeki hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X