‘Uluslararası terörizm çok keskin karşılık bulacaktır’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünyadaki uluslararası terörizme yönelik tavrımız, G20 Zirvesi’nden çok kesin, keskin ifadelerle inanıyorum ki karşılığını bulacaktır” dedi.

‘Uluslararası terörizm çok keskin karşılık bulacaktır’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “G-20 Zirvesi’ni, belirlenen başlıklar altında devam ettireceğiz ancak dünyadaki uluslararası terörizme yönelik tavrımız, G-20 Zirvesi’nden çok kesin, keskin ifadelerle inanıyorum ki karşılığını bulacaktır” dedi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi’nde ABD Başkanı Obama ile düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Barak ile Suriye’de DAİŞ ile mücadeleyi ele alma fırsatımız oldu. Koalisyon güçleri noktasında, bundan sonra atacağımız adımları da değerlendirme fırsatı bulduk. Model ortaklar olarak, stratejik ortaklar olarak bundan sonraki süreçte de dayanışmamızı dünya barışına bir katkıda bulunmak için kararlılıkla devam ettireceğiz” diye konuştu. 

 

Kolektif bir terörizm anlayışıyla karşı karşıya bulunulduğunu söyleyen Erdoğan, “Terörün dini, ırkı, milleti, vatanı yoktur ve Paris’tekinde de yine aynen Ankara’da, Gaziantep’te, Suruç’ta, Diyarbakır’da olduğu gibi kolektif bir terörle karşı karşıya kaldık” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X