‘Umarım seneye daha iyi oluruz’

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Bursaspor deplasmanda konuk olduğu Akhisar Belediyespor’u Josue’nin penaltıdan attığı gol ile 1-0 mağlup etti.

‘Umarım seneye daha iyi oluruz’

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, sezonun bitmesini iple çektiğini söyledi. 

Carlos, “Sezon bitmesiyle önümüzdeki yılın planlamalarını yapmaya başlayacağım. Sezonun sonunun gelmesi nedeniyle futbolcularımız biraz rahatladı. Bu yüzden sergilediği oyunu pek beğenmiyorum. Bu nedenle önümüzdeki sezon için bir planlama yapmalıyım. Beklenemedik puanlar kaybettik. O puanları kazansaydık biraz daha yukarıda olacaktık. Belli bir hedef olmayınca, sezon sonu yaklaştıkça futbolcularda moral ve motivasyon eksikliği oluyor. Yine de buradan futbolcularımı tebrik ediyorum, kutluyorum. İyi bir yükseliş yakaladılar. Akhisar şehrine de beni iyi karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Umarım Akhisar seneye daha iyi bir noktada olacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X