Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu’na ikinci saldırı girişimi

Mersin’in Mezitli ilçesinde Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu’nun katıldığı toplantıya ülkücü oldukları belirtilen bir grup saldırmak istedi. Son dakika habere göre, polis saldırıyı engelledi.

Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu’na ikinci saldırı girişimi

Mersin’in Mezitli ilçesinde, ülkücü oldukları belirtilen bir grup Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu’nun katıldığı toplantıya girmek istedi. Gelen son dakika habere göre, toplantının yapıldığı düğün salonunda önceden önlem alan çevik kuvvet ekipleri yaklaşık 150 kişilik grubu engelledi.

 

Dün de, Mersin’in Silifke İlçesi’nde referandum öncesi ‘hayır’ kampanyası için gelen ve belediyeye ait salonda vatandaşlara hitap etmek isteyen Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, ülkücü oldukları öne sürülen bir grup tarafından ‘Hareketin lideri Devlet Bahçeli’ sloganlarıyla protesto edilmişti. Grup, salondaki sandalye ve masaları devirirken milletvekilleri Özdağ ve Halaçoğlu, güvenlik önlemi için salondan çıkarılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X