Umreden Dönen Vezirhan Belediye Başkanı Duymuş’a Ziyaretler Devam Ediyor

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, bir süre önce umreden dönen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’u makamında ziyaret etti. Umre i…

Umreden Dönen Vezirhan Belediye Başkanı Duymuş’a Ziyaretler Devam Ediyor

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, bir süre önce umreden dönen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’u makamında ziyaret etti. Umre ibadetinin ardından Vezirhan Beldesine tekrar geri dönen Mehmet Duymuş’a ziyaretler devam ediyor. Kendisini ziyaret eden Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünveri ve beraberindekileri kapıda karşılayan Duymuş, Ünver ve beraberindekilere zemzem ve hurma ikram etti. Kutsal toprakların güzelliklerinin konuşulduğu ziyarette Duymuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vezirhan Belediye Başkanı Duymuş ile sohbet eden Ziraat Odası Başkanı Ünver “Allah inşallah kutsal topraklara gitmeyi ve bu kutsal ibadeti yerine getirmeyi her Müslümana nasip etsin. Allah kabul etsin” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X