Umudumuz büyük!

2. Lig ve 3. Lig’de üst sıraları hedefleyen temsilcilerimiz İnegölspor, Yeşil Bursa, Nilüferspor ve Orhangazispor liglerine iyi başlamalarına rağmen son haftalarda aldıkları sonuçlarla zirvenin uzağında kaldılar.

Umudumuz büyük!

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig’de yer alan Bursa temsilcileri İnegölspor, Yeşil Bursa, Nilüferspor ve Orhangazispor’da işler yolunda gitmiyor. 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor, sezona deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’nu 2-0 yenerek başlarken, daha sonra Manisaspor’a 3-2, Ankara Demirspor’a 1-0 yenildi ve Kocaeli Birlikspor ve Amed Sportif ile 0-0 berabere kaldı. 5 hafta sonunda sadece 5 puan toplayan bordo beyazlılar, 11 puanlı lider Manisaspor’un 6 puan gerisinde kaldı.

En avantajlısı Nilüfer

3. Lig’de mücale eden temsilcilerimizden en iyi durumda bulunan ekip ise Bursa Nilüferspor oldu. Mavi beyazlılar, Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa ile mücadele ettiği 1. Grup’ta şu anda 13 puanla 6. sırada yer alıyor. Grupta Nilüferspor’un deplasmanda devirdiği Zonguldak Kömürspor 17 puanla zirvede bulunuyor. Aynı grupta yer alan Yeşil Bursa ise son haftada Turgutluspor’u 3-0’la geçerek 11 puanla 7. sıraya yerleşti. 2. Grup’ta mücadele eden ve en çok puan toplayan temsilcimiz Orhangazispor’da 14 puanla 4. sırada yer alırken, 22 puanlı lider Etimesgut Belediyespor’u 8 puan geriden takip ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X