Umurbey’in çehresi değişecek

Gemlik Belediyesi tarafından Umurbey’de istimlak edilen 5 binanın sonuncusu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı törenle yıkıldı.

Umurbey’in çehresi değişecek

Umurbey’e meydan kazandırmak için istimlak edilen 5 bina yıkıldı.

Yıkım töreninde konuşan Başkan Recep Altepe, Türkiye’nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın doğum yeri olan Umurbey’in çehresinin değişeceğini söyleyerek, “Umurbey’de onlarca yıldır yapılmayan projeler hayata geçiriliyor. Tarihi eserlere sahip çıkılıyor. Alt yapısı bizimle birlikte yenileniyor. Spor tesisleri kazandırılıyor. Umurbey’in baştan aşağıya çehresi değişiyor” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, 600 yıllık mahalleye değer katacak projelerin peşpeşe gerçekleştiğini vurguladı. Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yıllardır ihmal edilen projelerin hayata geçmesinin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Umurbey meydanına cepheli evlerle ilgili projenin de büyükşehir ile birlikte yapıldığını anlatan Yılmaz, Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nun da önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini müjdeledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X