‘Umurbey’in marka değerini arttırıyoruz’

Gemlik’te merkez, Kurtul ve Engürücük Mahalleleri’nin ardından 4. Gençlik Merkezi Umurbey Mahallesi’nde hizmete girdi.

‘Umurbey’in marka değerini arttırıyoruz’

CEMAL KIRGIZ

Gençlik Merkezi’nde satranç, bilardo, langırt masaları, okuma bölümleri, kütüphane, sohbet toplantılarının yapılacağı oda ve masa tenisi masaları bulunuyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı, Hamidiye ve Haydariye Mahalleleri’ne de Gençlik Merkezi yaptıklarını ifade ederek, önümüzdeki günlerde bu mahallelerin Gençlik Merkezleri’ni de hizmete açacaklarını müjdeledi. Yılmaz, Kumla ve Hamidiye Göletleri sonrasında Gemlik’te 4, Orhangazi’de de iki köyün yararlanacağı Çol Gölü Göleti’nin de yapılacağını ve Umurbey Zeytin üreticisinin kalkınacağını açıkladı.

 

MARKA DEĞERİNİ ARTTIRIYORUZ

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çocukları ve gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak için güvenli mekanlar yaptıklarını ifade etti. Bir yandan Spor tesisleri yatırımlarına diğer yandan da spor kulüplerine yönelik desteklere devam ettiklerini açıklayan Yılmaz, gençlik merkezleri sayısını da artıracaklarını vurguladı.

Umurbey’in sağlıklı içme suyuna kavuştuğunu ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yıllardır zeytinliklere akan kanalizasyon hatlarının da değiştirildiğini bildirdi. Köy yolları genişletme çalışmalarının da tamamlanacağını vurgulayan Yılmaz, “Umurbey’in kaderini değiştiriyoruz. Umurbey’in marka değerini artırıyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X