Umut ışığı

Akhisarlılardan 2’si toparlandı fakat biri hala istenilen düzeyde değil. Eleştirilere, tepkilere kulağını tıkayan İsmail Konuk ve Merter Yüce zorluklara rağmen ayağa kalkmayı başarırken, Bilal Kısa hala üzerindeki tutukluğu atabilmiş değil.,

Umut ışığı

Zorlu Kardemir Karabükspor deplasmanından beraberlikle dönen Bursaspor’da bazı isimler formuyla göz doldururken, bazı oyuncuların hala istenilen düzeye gelememesi kafaları karıştırıyor.

2.haftadaki Başakşehir maçında ‘Burası Bursa, Akhisar değil’ tezahüratların ana kaynağında Merter Yüce, İsmail Konuk ve Bilal Kısa vardı.

3 futbolcu da yeşil beyazlı tribünlerin tepkisini çekerken, 10.hafta sonunda gerek İsmail, gerekse Merter toparlanarak takıma faydalı olmaya başladı.

MERTER ALIŞIYOR

İsmail Konuk, 10 hafta sonunda 2 kırmızı kart görmesine rağmen, mücadelesiyle, savaşıyla takdir edilmeye başlandı.

Bursaspor’da yıllık 900 bin TL’ye oynayan tecrübeli stoper son Karabükspor maçında Şamil’le birlikte savunmada sağlam bir görüntü sergiledi.

Yine eleştirilen isimlerden biri olan Merter Yüce de Bursaspor formasına alışmaya başladı. Eleştirilere, tepkilere kulağını tıkayan tecrübeli orta saha oyuncusu gerek Konyaspor, gerekse Karabükspor sınavlarında takımının en iyilerinden birisiydi.

BİLAL HALA ETKİSİZ

İsmail ve Merter yaşadıkları zorluklara rağmen ayağa kalkmayı başarırken, Bilal Kısa için aynı durum söz konusu değil.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun şans vermeye çalıştığı tecrübeli futbolcu, Karabükspor karşısında 63.dakikada sahaya ayak basmasına rağmen yine etkisizdi.

Üzerindeki tutukluluğu bir türlü atamayan Bilal maç sonrası yine eleştirilen isimlerden biri oldu.

Bursaspor’un sezon başında bu kez bonservisiyle kadrosuna kattığı Sercan Yıldırım’da 10 hafta sonunda fayda sağlamayan isimlerden biri oldu ve tepki gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X