Umut Meraş ışıldıyor

Yeni sezon öncesi tercihini Fransa’dan yana kullanan 23 yaşındaki futbolcu, Le Havre’deki performansının yanısıra A Milli Takım’da da formayı kapmayı başardı.

Umut Meraş ışıldıyor

Bursaspor’dan Fransız ekibi Le Havre’ye transfer olan Cengiz Umut Meraş, kulübüne çabuk adapte olurken, Milli Takım performansıyla da göz dolduruyor. Geçtiğimiz sezon başında Boluspor’dan transfer edilen ve takımın TFF 1. Lig’e düşmesinin ardından Süper Lig kulüplerinin de radarına giren ancak tercihini Fransa’dan yana kullanan başarıl futbolcu, yeni sezona da güzel bir başlangıç yaptı. Le Havre’de bu sezon 3 maçta 249 dakika forma şansı bulan ve son maç öncesinde kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen 23 yaşındaki oyuncu, Milli Takım’la da başarısını sürdürdü.

SON 3 MAÇTA DA OYNADI

A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Haziran ayında oynanan Fransa ve İzlanda maçlarının kadrosuna çağrılan ancak forma şansı bulamayan Umut Meraş, ardından Andorra, Moldova, Arnavutluk ve son oynanan Fransa mücadelelerinde formayı kaptı. Son 3 maçta 90 dakika sahada kalan genç futbolcu, Bursaspor performansının ardından yeni sezona da güzel bir başlangıç yaparken, birçok kulübün de dikkatini çekmeyi başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X