Umuteli’nden vatandaşa destek

İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardım Merkezi’nin evde bakım hizmetleri çalışması kapsamında, Ramazan ayına sayılı günler kala üçü bayan 4 kişilik ekiple ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Umuteli’nden vatandaşa destek

Yaşlı ve evinin temizliğini yapamayacak durumda olan vatandaşlar için uygulanan hizmette, temizlik ekibi söz konusu evlerin çamaşırından bulaşığına, süpürgesinden camlarının silinmesine, odalar ve lavabo temizliklerine kadar tüm bakımları yapıyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Umuteli Sosyal Yardım Merkezi marifetiyle, birçok sosyal yardım hizmetiyle ilçe halkının yanında olmaya çalıştıklarını söyledi. Aktaş, “Geçtiğimiz yıl başladığımız 65 yaş ve üzeri yaşlılar için hizmete sunduğumuz ev temizliği ve bakım çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Aktaş, “Ekibimiz mutfak, banyo, tuvalet temizliği ve dezenfektesi başta olmak üzere evin genel temizliğini yapmaktadır. Vatandaşımız sıcak yemek talebinde bulunursa, aşevimiz marifetiyle sıcak yemek yardımı da yapılmaktadır. Talep doğrultusunda gıda, giyim ve yakacak yardımında da bulunuyoruz. Yine talep doğrultusunda saç, sakal ve tırnak temizliği gibi kişisel bakım ihtiyaçları da yapılmaktadır. Tüm bunların yanı sıra ekibimiz, imkânlar dâhilinde hafif tamirat işleri, kısmi eşya yardımı ve boya, badana gibi işleri de yerine getirmektedir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X