Umutlar rövanşa kaldı 1-3

Büyükşehir Belediyespor, Voleybol Sultanlar Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olarak seride 1-0 geriye düştü.

Umutlar rövanşa kaldı 1-3

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde normal sezonu 5. sırada bitirerek play-off çeyrek finalinde 4. sıradaki Fenerbahçe ile eşleşen Büyükşehir Belediyespor, serinin ilk maçında evinde rakibine 3-1 mağlup olarak 1-0 geriye düştü. 2 galibiyet alan ekibin play-off yarı finaline yükseleceği serinin ilk maçında rakibiyle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaşan yeşil beyazlılar, ilk seti 25-23 kaybetti. İkinci sete iyi başlayamayan Bursa ekibi, muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Dimitrova’nım etkili servisleriyle üst üste sayılar bulan yeşil beyazlılar, seti 25-15 aldı.

SON ANA KADAR PES ETMEDİ

Üçüncü sette zaman zaman etkili olan Büyükşehir Belediyespor, son bölümde rakibini durduramayınca seti 25-20 kaybetti ve 2-1 geriye düştü.

Nefes kesen dördüncü sette son ana kadar etkili olmaya çalışan yeşil beyazlılar, yine de rakibinin 25-23’lük üstünlüğünü önleyemedi ve 3-1 mağlup ayrılarak seride 1-0 geriye düştü. 2 galibiyet alan ekibin play-off yarı finaline yükseleceği seride Büyükşehir Belediyespor, rakibiyle 2. maçı perşembe günü deplasmanda oynayacak. Serinin eşitlenmesi halinde üçüncü maç yine İstanbul’da oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X