Umutlarınızı diri tutun!

Maçın 8. dakikasında attığı golle yeşil beyazlı takımı 1-0 öne geçiren 18 yaşındaki forvet, “Lige güzel başlamak, kazanmak isterdik ama olmadı” dedi.

Umutlarınızı diri tutun!

TFF 1.Lig’de sezona Adana Demirspor yenilgisiyle moralsiz başlayan Bursaspor’da takımın her iki yarıda sergilediği farklı performans tartışma konusu oldu. Vakıfköy patentli 8 oyuncunun yer aldığı 11’le Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki maça çıkan ve 8. dakikada Burak Kapacak’ın köşe atışında Ali Akman’ın attığı golle 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar ilk devrede 4 önemli fırsattan yararlanamamıştı. İkinci yarıda erken yenen beraberlik golü ve bireysel hatalardan gelen goller 3-1’lik yenilgiye neden olmuştu.

YÜREĞİNİZE SAĞLIK

Bursaspor’un bu maçta ortaya koyduğu iki farklı görüntü taraftarlar arasında da tartışmaya neden olurken, takımın 18 yaşındaki genç golcüsü Ali Akman’dan anlamlı bir mesaj geldi. Maçta attığı golün ardından sevinç fotoğrafını paylaşan Ali Akman, “Takım arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Güzel başlamak isterdik ama olmadı… Umutlarınızı diri tutun” diye yazdı. Bir çok taraftar takımın henüz lige hazır olmadığını, genç futbolculara güvendiklerini ifade ederek Bursaspor’un önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağına inandıklarını belirttiler. Geçen sezon 20 maçta 2 gol 1 asistle oynayan Ali Akman’ın yeni sezona golle başlaması pazar günkü yenilginin tesellisi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X