Umutlu bekleyiş

Bursaspor, bugün oynayacağı Gaziantepspor karşılaşması için Gaziantep’e gitti.

Umutlu bekleyiş

Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde son antrenmanını yapan yeşil beyazlılar, saat 16.45’te Yenişehir Havalimanı’ndan kalkan Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla bu şehre giderek konaklayacağı otele yerleşti. Timsah, maçın ardından ise saat 23.00’te yine özel uçakla Bursa’ya dönecek.

3 PUAN İSTİYORLAR

Gaziantep yolculuğu öncesi Yenişehir Havalimanı’nda soruları yanıtlayan Bilal Kısa ve Erdem Özgenç, hedeflerinin galibiyetle dönmek olduğunu söyledi.

Ligde son 3 maçından da galibiyetle ayrılan Bursaspor, Gaziantep’e moralli gitti. Çıkışını sürdürmek isteyen yeşil beyazlılarda tecrübeli isim Bilal Kısa, ‘Gaziantep geçen seneye göre daha iyi futbol oynuyor ama bunu skora yansıtamadılar. Bize karşı baskılı oynayacaklardır ancak istediğimiz sonucu alıp Bursa’ya döneceğiz. Başakşehir maçında beklemediğim şekilde bir tepkiyle çok moralim bozuldu. Evet, formda değilim belki ama taraftarlarımız benden beklenti içinde. Bunu karşılaşmak için çabalayacağım’ dedi.

SERİ DEVAM ETSİN

Son 3 haftada sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan sağ bek Erdem Özgenç ise çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti. Erdem, ‘İnşallah çıkışımızı devam ettiririz. 3 maçtır galip geliyoruz. Gaziantepspor’u yenerek seriyi 4 maça taşımak ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu sene iyi bir aile ortamı var. Geçen sene güzel bir aile olamamıştık. İnşallah bu bağ kopmaz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X