Umutlu döndüler

Yunanistan’dan 3-2 mağlup dönen Altın Kızlar, yarınki rövanşta taraftara güveniyor. Büyükşehir Başantrenörü Jan de Brandt, ‘Orada nasıl taraftar baskısı olduysa Cengiz Göllü’de de biz onlara aynı baskıyı yaşatmalıyız” ifadelerini kullandı.

Umutlu döndüler

RECAİ UYSAL

Voleybolda CEV Challenge Kupası final ilk maçında deplasmanda Olimpiakos’a 3-2 mağlup olan Büyükşehir Belediyespor’da kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanırken, yarın oynanacak rövanş öncesinde Yunanistan’da 2 set kazanılması teselli verdi. Başantrenör Jan de Brandt, “İşler tersine döndü. Diğer taraftan baktığında çok iyi iki set oynadık. 3-2 kazanmış olsaydık iyi bir sonuç diyebilirdim ama şimdi öyle değil. Daha fazla baskı olacak. Rövanşta kazanmak zorundayız’ dedi.

ONLAR ÇEKİNECEK

Olimpiakos’un 2-0’dan sonra bile maçı bırakmamasında en büyük etkenin taraftar desteği olduğunun altını çizen Jan de Brandt, “Çünkü 2 bin 500 taraftar onları destekliyordu. Aynı şekilde Bursa’daki maçta 2-0 geriye düşsek bile hiçbir zaman maçı bırakmayacağız. Çünkü bizim de 3 bin kadar seyircimiz bizi destekliyor olacak. Açıkçası şimdi ben çok fazla çekinmiyorum. Onlar çekiniyorlar. Çünkü onlar ilk maçı evlerinde oynadılar. Şimdi bize gelecekler. Onlar aynı atmosferin önünde oynamak zorunda kalacaklar” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X