Ünal: Halkımızla Birlikteyiz

AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı, Mudanya’ya bağlı mahallelerde gerçekleştirdiği Mahalle Danışma Meclisi toplantılarında halkla bir araya gelip sorunlarını dinliyor.

Ünal: Halkımızla Birlikteyiz

ÖMER BİLİK

 

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, AK Parti mahalle temsilcileri, mahalle muhtarları ve mahalle halkının da katıldığı ‘Mahalle Danışma Meclisi’ toplantıları, Aydınpınar, Çağrışan, Göynüklü ve Altıntaş mahalleleri ile başladı. 

AK Parti mahalle başkanları ve mahalle yönetimlerinin yapılanması, mahalle halkıyla birlikte istişare ederek sorunlarının çözümü amacıyla gerçekleşen mahalle danışma meclisi toplantılarında, halkın istek ve önerilerini dinleyen Ünal, “Mahallelerimizin sorunlarını yerinde görüp, mahalle halkımızın istek ve önerilerini bire bir dinleyip çözüm noktasında halkımızla birlikte istişarelerde bulunuyoruz. Bundan sonra 43 mahallemizde de mahalle danışma meclisi toplantılarımızı gerçekleştirecek ve halkımızın talep ve isteklerini dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X