Ünal’dan Türkyılmaz’a sert eleştiri

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal ve Yönetim Kurulu atanmalarının yaklaşık 4 aylık sürecini değerlendirirken, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a eleştirilerde bulundu.

Ünal’dan Türkyılmaz’a sert eleştiri

ÖMER BİLİK

 

AK Parti İlçe binasında yapılan toplantıda, Başkan Türkyılmaz’ın kendilerini 4 ay önce göreve atandıkları süreç içerisinde sürekli eleştirdiğini ifade eden Ünal, Mudanyaspor, esnafın sahildeki masa sandalyelerinin kaldırılması, Güzelyalı mini çarşısının kaldırılması gibi konularda Başkan Türkyılmaz ve ekibinin büyük hatalar yaptığını öne sürdü. 

Ünal, “Bugüne kadar yapılan işler dünyevi maddi yanlışlar olabilir ama sıkıntı ve üzüntü çektiğimiz bir konu, 30 Mart yerel seçimlerinden önce Fetullahçı terör örgütü ve onun uzantılarıyla kol kola çalıştıklarını, AK Parti’nin başarılı olmaması için kapı kapı dolaşıp bize olmadık yalan ve iftiraları atan abi ve ablalarla beraber seçim geçirdiğini bütün Mudanya halkı biliyor” ifadelerini kullandı.

TÜRKYILMAZ’DAN AÇIKLAMA

Öte yandan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da yaptığı basın açıklamasında eleştirilere tepki gösterdi. Türkyılmaz, “Hayri Türkyılmaz’ı FETÖ ile yan yana getirmeye çalışıyorlar. Onları şiddetle kınıyorum ve gerekli suç duyurusunda bulunacağımı da bilsinler. Beni FETÖ terör örgütüyle birleştirmeye çalışıyorlar. Benim için söylenebilecek en son şeydir bu, onları şiddetle kınıyorum. Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyete bağlı bir insanım, bu yapılabilecek en ağır suçlama. Siyaset 15 Temmuz’dan sonra yepyeni boyut kazanıp karşıtlıklar zıtlıklar giderilmiş, sağın-solun bir araya geldiği, bir araya gelemeyenler bir araya gelip konuştuğu süreç, 15 Temmuz’dan sonra başlamıştır ve Yenikapı bunun örneğidir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X