Ünitimsah’a helal olsun

Yeşil beyazlı taraftarlar, Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Çarşamba günü saat 17.00’da Gürcistan ekibiyle oynanacak karşılaşma öncesinde U19 takımının konaklama sponsoru oldu.

Ünitimsah’a helal olsun

ERKAN SAĞLIK

UEFA Youth League’de ülkemizi temsil edecek olan Bursaspor U19 takımı ilk maçını yarın saat 17.00’de Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Gürcistanın Fc Saburtalo takımı ile oynayacak. Rövanş, 18 Ekim’de Gürcistan’ın Tiflis şehrinde yapılacak. Bu turu geçen takım ikinci turda FK Brodarac-Maccabi Haifa FC serisinin kazananıyla eşleşecek. 

Ünitimsah Derneği, bu zorlu karşılaşma öncesinde Bursaspor U19 takımına kamp sponsoru oldu. Dün Vakıfköy’e gelen Ünitimsah üyeleri, U19 takımına baklava getirerek başarı dileklerini ilettiler.

Destek devam etmeli

Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü Faruk Korkmaz, ‘Öncelikle buraya gelerek takımımıza destek olan Ünitimsah Uludağ grubumuza ve geçtiğimiz yıl bu şampiyonluğu kazanarak Bursaspor’u bu platforma çıkaran antrenör ile sporcu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah çarşamba (yarın) oynanacak maçta güzel bir skor alacağız. Organizasyonda iyi sonuçlar almak istiyoruz’ dedi. Bursaspor yönetim kurulu üyesi Görkem Akbaş ise, ‘İçerisinden geldiğim Ünitimsah Uludağ grubunun böyle güzel organizasyonlara imza atması gerçekten çok sevindirici’ diye konuştu.

Ünitimsah üyelerinin dün sabahki ziyaretinde Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü Faruk Korkmaz, yönetim kurulu üyesi Görkem Akbaş ile yedek yönetim kurulu üyeleri Zeki Öztürk ve Hayrettin Gülgüler de hazır bulundu.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerine gelerek yeşil beyazlı oyunculara baklava ikram eden Ünitimsah üyeleri daha sonra yaktıkları meşaleler ve yaptıkları tezahüratlarla destek verdiler.

Üniversiteli Bursasporlular Derneği çarşamba günü saat 17.00’de Gürcistan’ın Fc Saburtalo takımı ile oynayacak UEFA Youth League maçı öncesi yapılacak kampın sponsorluğunu üstlendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X