Üniversite gençliğine yurt desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin yurt meselesini çözdü.

Üniversite gençliğine yurt desteği

Milli Türk Talebi Birliği ile işbirliğine giden Büyükşehir Belediyesi, Görükle Anafartalar Caddesi üzerindeki bir binayı Şehit Ömer Halisdemir Erkek Öğrenci Apart Evleri olarak öğrencilerin hizmetine sundu.

Milli Türk Talebi Birliği öğrencileri tarafından kullanımına başlanan apart evleri gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eğitim yatırımlarının yanı sıra eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına da destek verdiklerini hatırlattı.

Üniversite gençliğinin en önemli sorunlarından birinin de konaklama olduğunu hatırlatan Başkan Altepe, “Barınma önemli bir mesele. Bu konuda da açık var. Bu konuda Milli Türk Talebe Birliği ile işbirliği yaparak Görükle Anafartalar Caddesi’nde güzel bir bina tutuldu. Öğrencilerin konaklamasına uygun olarak düzenlendi ve tefriş edildi. 100 öğrencimiz rahatlıkla konaklayıp, ihtiyaçlarını burada karşılayabiliyorlar. Güzel bir hizmet oldu. Öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X