Üniversite öğrencileri ağaçları giydirdi

Nilüfer Belediyesi ve hayırsever Aslanoba Ailesi işbirliğiyle Odunluk Mahallesi’nde açılan Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin ağaç giydirme çalışmasıyla farklı bir görünüme kavuştu.

Üniversite öğrencileri ağaçları giydirdi

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri, Nilüfer’in Odunluk Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta hizmete açılan Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı’nı farklı tasarımlarıyla daha renkli hale getirdi. 

UÜ Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Sevgi Yüksel Uzunöz ve öğrencileri, parkta yer alan ağaçları ve basketbol sahasında bulunan tel örgüleri renkli kumaş ve iplerle süsleyerek Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı’na renk kattı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle geçtiğimiz hafta hizmete açılan park ilgi odağı haline geldi.

Nilüfer’in 235’inci parkı olarak açılan Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı’nda yer alan basketbol sahasındaki tel örgülere yapılan fosforlu gülen yüzler de geceleri mahalle halkının dikkatini çekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X