Üniversite öğrencileri longoz ormanını keşfetti

Karacabey Belediyesi’nin çevre farkındalığını artırmak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar çerçevesinde Uludağ Üniversitesi Doğal Yaşam Topluluğu ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte, doğaya meraklı gençlere Karacabey’in eşsiz longoz ormanları gezdi

Üniversite öğrencileri longoz ormanını keşfetti

AYHAN FİDAN

Belediye ev sahipliğinde, Uludağ Yaşam Topluluğu ve ESN Topluluğu öğrencileri ile gerçekleştirilen longoz ormanları gezisine, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelerek Uludağ Üniversitesi’nde öğrenim gören 50 öğrenci katıldı.

ULUSLARARASI TANITIM…

Gezide, öğrencilere doğa ve yaban hayatı hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Gezi sonrası Yeniköy’de mola veren öğrenciler, dönüşte Ovakorusu Ayı Barınağı’nı da görme imkânı buldu. Doğal Yaşam Topluluğu Başkanı Burak Temel, “Özellikle çevre bilincini artırmak adına bizim için son derece verimli geçti. Bunun yanında, aramızda Erasmus programı kapsamında ülkemize gelen arkadaşlarımız da var. Onlar da bundan sonra, yurtdışından değişimle gelen öğrencileri getirebilecekleri, yeni bir alan keşfetmiş olmanın mutluluğunu yaşadılar. Longoza uluslararası tanıtımda faydası olacaktır diye düşünüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X