Üniversite öğrencilerine KARYEK’ten seminer

Karacabey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Karacabey Belediyesi Yetenek Geliştirme Kursları (KARYEK) çerçevesinde Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine seminer verildi.

Üniversite öğrencilerine KARYEK’ten seminer

AYHAN FİDAN

 

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Karacabey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin, Fotoğraf Eğitmeni Feridun Arslan ve Hızlı Okuma ve Diksiyon Eğitmeni Nihal Savaş KARYEK çalışmaları ve branşlar hakkında bilgiler verdi. Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tayyar, “Karacabey Belediyesi sizlere sınırsız bir yelpaze sunuyor. 

İstediğiniz branşta kurs açtırabilirsiniz. Kurs için gerekli sayıya ulaşmanız halinde, o kursu almanız mümkün. Bu fırsatı iyi değerlendirmenizi öneririm” dedi.

KARYEK’in bu yıl ‘gitar, bilgisayar teknolojileri, keman, matematik, Kuran-ı Kerim, okuma-yazma, halk oyunları, salon dansları, resim, diksiyon, hızlı okuma, deri, maraş işi, tel kırma, iğne oyası, keçe, ahşap süsleme, fotoğraf, halk müziği, el nakışı, tezhip, kurdele nakış, aeorobik, tiyatro, İngilizce, filografi, takı tasarım, ebru’ alanlarında kurslar açılacağı belirtilirken yeterli sayıya ulaşıldığında yeni kursların da eklenebileceği kaydedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X