Üniversitede Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreninde akademik ve idari personel bir araya geldi.

Üniversitede Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreninde akademik ve idari personel bir araya geldi. Düzce Üniversitesi Ortak Yaşam Alanı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde tek tek her personelin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, “Değerli çalışma arkadaşlarım, bir bayrama daha kavuşmak nasip oldu. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Üniversitemizin huzuru; şehrimize, ülkemize ve dünyaya yayılsın. Hepinize ailelerinizle birlikte mutlu, sağlıklı nice bayramlar diliyorum” dedi. Bayramlaşma törenlerinin çok değerli ve önemli gördüğünü ifade eden Rektör Çakar “Akademik, idari personelimiz bir arada. Üniversitemizi her zaman bu kardeşlik atmosferi içerisinde görmek istiyoruz. Bayramın hepinizin akademik çalışmalarında ve aile hayatınızda huzur getirmesini temenni ediyorum” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. Bayramlaşma töreni akademik ve idari personelinin birlik ve beraberliğinin güçlenmesine ve ortak manevi duyguların paylaşılmasına vesile oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X