Üniversitede Mezuniyet Sevinci

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde 2014-2015 Akademik Yılı’nda mezun olan yaklaşık 2 bin öğrenci için muhteşem bir mezuniyet töreni düzenlendi. Saygı…

Üniversitede Mezuniyet Sevinci

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde 2014-2015 Akademik Yılı’nda mezun olan yaklaşık 2 bin öğrenci için muhteşem bir mezuniyet töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda önce 7 Aralık Üniversitesi’nin tanıtım filmi gösterimi yapıldı. Daha sonra öğrenciler adına üniversite 1’incisi ‘ Esma Kavak bir konuşma yaptı. Golden HornBrass grubunun müzik dinletisi ile devam eden programda, protokol üyeleri üniversitenin akademik birimlerinde dereceye giren öğrencilere ve üniversitenin sağlık, sosyal ve fen alanlarında birinci olan öğrencilere başarı belgelerini ve dizüstü bilgisayarlarını verdiler. Programda İlahiyat Fakültesi’nde 3. Sınıf öğrencisi olmalarına rağmen üstten ders alarak bu yıl mezun olan öğrencileri Belediye Başkanı Hasan Kara çeyrek altın ile ödüllendirdi. Akademik birimlerde birinci olan öğrencilere bir ödül de hayırsever işadamı Mehmet Kazancıoğlu’ndan geldi. Kazancıoğlu da öğrencilere birer çeyrek altın hediye etti. Üniversite 1’incisi olan Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Esma Kavakprotokolle birlikte mezuniyet kütüğüne isim plakasını çaktı. Mezuniyet töreninin ardından öğrenciler FmBand’ın konseriyle gönüllerince eğlendiler. Törene Vali Süleyman Tapsız ile eşi Dr. Ayşe Tapsız, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce ve eşi Songül İnce, Belediye Başkanı Hasan Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç ile eşi Şerife Güvenç Baro Başkanı Muammer Fazlıağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir’in de aralarında bulunduğu il protokolü, öğrenciler ve aileleri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X