Üniversiteden yeni mezun olan Elif’in acı sonu

Bursa’nın Yenişehir İlçesi yakınlarında kontrolden çıkıp tarlaya uçan otomobildeki 22 yaşındaki Elif Binici yaşamını yitirdi. Elif Binici’nin, Süleyman Demirel Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü’nden yeni mezun olduğu öğrenildi.

Üniversiteden yeni mezun olan Elif’in acı sonu

Gemlik’te oturan Binici Ailesi fertleri, 71 yaşındaki Fatma Binici’yi Yenişehir Havaalanı’ndan memleketleri Erzurum’a yolcu etmek için doğru yola çıktı. 52 yaşındaki Miktad Binici yönetimindeki 16 HM 864 plakalı otomobil, Burcun Köyü yakınlarında bir anda kontrolden çıkıp tarlaya uçtu.

Takla atan araçta bulunan Elif Binici ağır yaralandı. Süleyman Demirel Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü’nden yeni mezun olan Elif Binici kaldırıldığı Yenişehir Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine arğmen kurtarılamadı. Elif Binici’nin babası olan sürücü Miktad Binici kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, 10 yaşındaki kardeşi Ahmet Binici ile annesi Fatma Binici ise hafif yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X