Üniversiteli gençlerden Ermaksan’a ziyaret

Ermaksan Makine, genç kuşaklara yönelik bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Üniversiteli gençlerden Ermaksan’a ziyaret

Dünyanın ihtiyaç duyduğu nitelikli, uluslararası bakış açısına sahip liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan, gönüllü bir öğrenci organizasyonu olan AIESEC’in Bursa Şubesi tarafından gerçekleşen ziyarette öğrenciler, sektöründe dünyanın en büyük firmalarından biri olan Ermaksan’ı yakından tanıma şansı buldu.

Ermaksan’ın, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan üretim tesislerinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Ermaksan’ın 96.000 metrekarelik modern ve yüksek teknoloji imkânlarıyla donatılmış üretim tesislerini inceleyip, şirketin genel işleyişini ve faaliyet alanlarını Ermaksan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Özkayan’dan dinleme imkanı buldular.

“Ermaksan olarak, kurulduğumuz günden bu yana ülkemize ve yaşadığımız topluma değer katacak faydalı çalışmalar içerisinde yer alma gayretinde olduk” diyerek, AIESEC’li öğrencileri şirket bünyesinde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ermaksan Genel Müdürü Ahmet Özkayan, eğitime ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlama konusunda, bugüne dek önemli sosyal sorumluluk çalışmaları içerisinde yer aldıklarını anımsattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X