Üniversitelilerden Down Sendromlulara Özel Festival

Üniversiteli öğrenciler, down sendromlu çocuklar için +1Fest Festivali düzenledi. Kampüs bahçesinin cıvıl cıvıl olduğu, birbirinden renkli oyunların o…

Üniversitelilerden Down Sendromlulara Özel Festival

Üniversiteli öğrenciler, down sendromlu çocuklar için +1Fest Festivali düzenledi. Kampüs bahçesinin cıvıl cıvıl olduğu, birbirinden renkli oyunların oynandığı, temsili diplomaların verildiği festivalde, çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Gediz Üniversitesi öğrencileri duygu yüklü bir etkinliğe imza attı. Sosyal Sorumluluk Kulübü ile Mezunlar Derneği üyesi gençler, down sendromlu çocuklar için +1Fest düzenledi. İzmir Down Sendromu Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen festival için kampüs bahçesi rengarenk balonlarla süslendi. Üniversiteliler, konuklarını masal ve film kahramanları kostümleri ile karşıladı. Önce birlikte derslere girildi ardından eğlence dolu partiye geçildi. DİPLOMA ALDILAR, KEP FIRLATTILAR Üniversite öğrencilerinden oluşan müzik gurubu Suit The Band da çocuklara konser verdi, şarkılar down sendromlu küçükler için seslendirildi. Hep birlikte dans edildi, birbirinden renkli ve eğlenceli oyunlar oynandı. Onlara Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik de eşlik etti. Günün sonunda her birine cübbe giydirildi, temsili diploma verildi, kepler fırlatıldı. Hem onlar hem de aileleri unutamayacakları dakikalar geçirdi. Rektör Prof. Dr. Çevik ve İzmir Down Sendromu Derneği Başkanı Gülnaz Rodoplu, böyle anlamlı bir festivali gerçekleştiren altın kalpli gençlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X