Üniversitelilere büyük destek

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin çeşitli illerinden üniversite eğitimi almak için Bursa’ya gelen öğrencilere de rehber oluyor.

Üniversitelilere büyük destek

Büyükşehir Belediyesi tarafından, üniversite kaydı için Bursa’ya gelen öğrencilere yardımcı olmak hedefiyle Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kurulan ‘Öğrenci Karşılama ve Yönlendirme Noktası’, öğrenciler kadar ailelerinden de tam not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açıklamasında, öğrencilerin bilgilenmesi adına bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yeni bir eğitim öğretim döneminin başlangıcındayız, üniversitelerde öğrenci kayıtları da başladı. Her alanda hızlı bir gelişim gösteren Bursa’ya yılda yaklaşık 10 bin civarında öğrenci geliyor. Aralarında bilenler olduğu gibi, bazı öğrenciler de ilk kez Bursa’ya geliyor. Terminalde kurulan bu noktalar, öğrencilerin Bursa’da yabancılık çekmemeleri, üniversite kampüslerini, kayıt yerlerini ve okullarla ilgili bilgileri rahatça öğrenebilmeleri için hazırlandı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X