Ünlü gazeteci Tuba’ya demediğini bırakmadı! Nedeni ise işte bu elbise

Tuba Büyüküstün geçtiğimiz günlerde İstanbul’da ünlü bir giyim markasının davetine katılmıştı. Büyüküstün’ün sevgilisi Umut Evirgen ile birlikte geldiği davette çekilen bu fotoğrafı pek çok medya kuruluşunda yayınlandı.

Ünlü gazeteci Tuba’ya demediğini bırakmadı! Nedeni ise işte bu elbise

Bugün Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesinde bu fotoğrafı yorumlayan Ertuğrul Özkök, Tuğba Büyüküstüne kıyafet seçimi ve saç stiliyle ilgili demediğini bırakmadı.

Hürriyet’te daha önce ünlülerin kıyafetlerini yorumlayan ve aynı zamanda köşe yazarı olan Melis Alphan’ın Doğan Medya’nın satışı sonrasında kurumdan ayrıldığını da hatırlatan Özkök, “Melis’in boşluğunu ben tamamlayayım” diye başladığı yazısını “olmamış Tuba” diye sürdürdü.

Uzun dönem Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Müdürlüğünü de yapan Ertuğrul Özkök Tuğba Büyüküstün’e eleştirilerini şöyle dile getirdi:

“Ne elbise elbise, ne boynuna taktığın şey durmuş, ne kollarındaki fır fırlar oturmuş, ne pantolon pantolon olmuş, ne ayakkabı ayakkabı, ne de saç kesimi. Tuba Büyüküstün gibi harika bir kadını madara et deseniz. İşte yapılacak iş bunu giydirmektir.

5abd5f0118c7730a64740e55-001.jpeg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X