Ünlü model, giydiği kıyafetle son noktayı koydu

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü model Emily Ratajkowski, giydiği göbeği açık kıyafetle hamile olduğu dedikodularını boşa çıkardı.

Ünlü model, giydiği kıyafetle son noktayı koydu

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski, yeni filmi ‘I Feel Pretty’nin prömiyerinde giydiği göbeği açık kıyafetle hamilelik iddialarına yanıt verdi.

rty.jpg

PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

Ratajkowski, ağaç üzerinde meyvelerin arasında çekilen fotoğrafını Instagram’dan paylaşarak, “Meyve taşımak” notunu düşmüştü. Ünlü modelin bu paylaşımı “Hamile mi?” sorusunu akıllara getirmişti.

werty.jpg

KIYAFETİYLE İDDİALARA YANIT VERDİ

Şubat ayında yapımcı Sebastian Bear-McClard ile evlenen Ratajkowski, katıldığı etkinlikte göbeğini açıkta bırakan cesur kıyafetiyle hamile olmadığını objektiflere gösterdi.

s-007.jpg
 

“HAMİLE DEĞİLİM”

Ünlü model, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Fotoğrafı paylaştığımda hiç öyle düşünmemiştim. İnsanların hamileliğimden heyecan duyması çok tatlı. Hamile değilim” ifadelerini kullandı.

İşte ünlü modelin o kıyafeti;

as-002.jpg

o-018.jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X