Ünlü olmak değil ünlü kalmak zor

Önceki akşam Bursa’da sahne alan usta sanatçı Selami Şahin, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada müzikte kalıcılığın sor olduğunu belirtti.

Ünlü olmak değil ünlü kalmak zor

İKİ SENEDE UNUTULUYORLAR

Sanat hayatında 49 yılı geride bırakan Selami Şahin, önceki akşam Jolly Joker sahnesinde Bursalı hayranlarıyla buluştu. Konser öncesi ise soluğu Kebapçı Tamer’de alan Şahin, burada Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yaptı. Müzik piyasasında kalıcı olmanın zorluklarından bahseden Şahin, ‘Her yıl yeni albümler sanatçılar çıkıyor. Ben kimseye karşı değilim. Ama 2-3 sene içinde unutulup giden bir çok şarkıcı var. Ünlü olmak değil, ünlü kalmak zor’ dedi. 

ŞARKILARININ HİKAYESİNİ YAZACAK

Bugüne dek bir çok ünlü sanatçı için yüzlerce şarkı yazan Selami Şahin, önümüzdeki günlerde bu eserlerin hikayelerini anlatacağı bir kitap yazacağını söyledi. Yeni çalışmalarından bahseden Şahin, ‘2016 yılında hit olmuş şarkılardan güzel bir albüm yapacağım. Bir de hit şarkılarımın notalarının, hikayelerinin yer alacağı bir kitap yazacağım’ dedi. Açıklamalarının ardından sahneye çıkan sanatçı, büyük ilgi gördüğü konserinde sevenlerini şarkılarıyla mest etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X