Ünlü oyuncu diri diri mezara girdi

İsmail YK ile hazırladığı ‘Welcome to Turkey’ şarkısıyla çıkış yapan Mr. Jade, yeni single’ında Niran Ünsal’la düet yaptı

Ünlü oyuncu diri diri mezara girdi

‘Aşk Benim Neyime’ adlı şarkının klibinde Alman asıllı Türk Wilma Elles de rol aldı.
 

Oyuncu çekimlerde mezara girdi. İsmail YK’nın Avrupa’da yaşayan iş insanı kuzeni Mr. Jade, iş hayatında imza attığı projelerin ardından en büyük hobisi müziğe yönelmiş ve ‘Welcome to Turkey’ şarkısıyla müzik dünyasına giriş yapmıştı.
 

Mr. Jade, 2018 yazına damga vuran o şarkının ardından yeni bir single hazırladı. Sanatçı, söz ve müziği kendisine ait ‘Aşk Benim Neyime’ adlı şarkıyı Niran Ünsal’la birlikte seslendirdi.
 

29 OCAK'TA ÇIKACAK

29 OCAK’TA ÇIKACAK

Şarkıcının, ‘Aşk Benim Neyime’ single’ı 29 Ocak’ta Musicom Prodüksiyon etiketiyle müzik marketler ve dijital platformlardaki yerini alacak.
 

Bolu-Abant’ta çekilen klipte Elles, senaryo gereği mezara girerek oyunculuk kariyerinde bir ilki yaşadı. Mr. Jade, yazın haraketli bir parçanın ardından şimdi de slow bir şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X