Ünlü oyuncu her dizisinde gelinlik giyerek rekora koşuyor! İşte gelinlik giydiği o diziler…

Son olarak ekranlara Fox TV’deki Bizim Hikaye dizisiyle gelen Hazal Kaya, hayli kısmetli çıktı!

Ünlü oyuncu her dizisinde gelinlik giyerek rekora koşuyor! İşte gelinlik giydiği o diziler…

Hemen her dizisinde mutlaka gelinlik giyen Hazal Kaya, bu kez dün akşam ekrana gelen Bizim Hikaye’nin 52. bölümünde Burak Deniz’in oynadığı Barış ile evlendi.

Hazal Kaya, her dizisinde gelinlik giyerek adeta rekora koşuyor! İşte gelinlik giydiği o diziler…

Sürpriz nikahla birlikte izleyenler, Hazal Kaya’yı bir kez daha bir dizide gelinlikle gördüler.

Posta gazetesinden Merve Duran, Kaya’nın gelinlik giydiği dizileri derledi ve bakın hangi dizilerde, hangi gelinliklerle ön plana çıktı:

Hazal Kaya tam olarak ekranlarda büyüyen bir isim. 1990 doğumlu genç oyuncu ilk olarak 2006 yılında Acemi Cadı adlı dizide konuk oyuncu oldu. Daha sonraysa deyim yerindeyse uçtu! Oynadığı dizilerde evlensin-evlenemesin mutlaka gelinlik giyen Hazal Kaya’nın düğün şıklığını sizler için derledik…
 

GENCO

2007 yılında lise ikinci sınıftayken Genco dizisiyle ilk büyük rolünü alan Hazal Kaya, dizinin final bölümünde gelinlik giydi. Dizide Ahmet (Orhan Şimşek) karakteriyle nikah masasına oturdu.

Dizide rockçı ve asi bir genç kızı canlandıran Hazal Kaya, koyu makyajı ve özenle kabarttığı saçlarıyla ‘Gotik’ bir gelin olmuştu.
 

AŞK-I MEMNU

Daha sonra kariyerinde zirveyi göreceği Aşk-ı Memnu dizisinde rol alan Hazal Kaya, ‘Nihal Ziyagil’ karakteriyle hafızalara kazındı. Dizide giydiği her elbise günlerce konuşulan Kaya’nın gelinliği de büyük olay olacaktı.
 

Dizide Behlül Haznedar (Kıvanç Tatlıtuğ) ile evlenecek olan Hazal Kaya’nın gelinliği uzun bir süre konuşuldu. Dantel detayları, dekoltesi, uçuş uçuş eteği ve upuzun duvağıyla büyük beğeni topladı.

Sade makyaj ve saç tercihiyle de övgü alan Hazal Kaya’nın dizide düğünü hiç de istediği gibi gitmemiş ve üzerinde gelinliğiyle ağlayarak koştuğu sahne dizi tarihine geçmişti.
 

AŞK

Aşk-ı Memnu’nun ardından AŞK isimli dizide başrol oynayan Hazal Kaya burada da Azra karakteriyle gelinlik giydi. Can (Kaan Urgancıoğlu) karakteriyle nikah masasına oturdu.
 

Bu kez straplez bir model giyen Hazal Kaya, fazla düz saçı ve makyajıyla sade bir gelin olmuştu.

Kış gelinini canlandıran Hazal Kaya gelinliğin üzerine de kırık beyaz bir şal almıştı.
 

MARAL: EN GÜZEL HİKAYEM

Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaştığı ‘Maral: En Güzel Hikayem’ dizisinde de gelinlik giydi.

Yeni sezon tanıtımını düğün sahnesiyle yapan dizide damadın kim olduğunu göremediysek de, final bölümünde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli sonunda birbirlerine kavuşuyorlardı.

Hazal Kaya bu kez dantel işlemeli tül detaylı göğüs kısmıyla dikkat çeken gelinliğinde, sade bir topuz saç modeli kullanmıştı.

Makyajı da yine aynı sadelikte olan Hazal Kaya, inci küpeleriyle görünümünü tamamlamıştı.
 

BİZİM HİKAYE

Burak Deniz ile birlikte oynadığı Bizim Hikaye dizisinde de gelinlik giydi Hazal Kaya.

Yine straplez bir gelinlik tercih edilmişti. Göğüs dekolteli gelinlik, sosyal medyada diziyi takip edenler tarafından da beğenildi. Kaya’nın saçları da ortadan ikiye ayrılarak arkada topuzla tutturulmuştu.
 

EVLENİYOR

5 yıldır Ali Atay ile aşk yaşayan Hazal Kaya, gerçek hayatında da gelinlik giymek üzere. Ünlü çift geçtiğimiz ay evleneceklerini açıkladı. Şimdi hayranları merakla güzel oyuncunun kendi düğününde giyeceği gelinliği bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X