Ünlü oyuncu İstanbullu Gelin bitmeden, yeni dizisine başladı bile!

Star TV’de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde Faruk’u oynayan Özcan Deniz, yeni bir dizinin çalışmalarına başladı. Ancak bu kez oyunculuk değil, yönetmenlik yapacak…

Ünlü oyuncu İstanbullu Gelin bitmeden, yeni dizisine başladı bile!

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre; üç sezondur Star’ın O3 Medya imzalı ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde ‘Faruk Boran’ karakterine hayat veren Özcan Deniz, şu günlerde bir yandan da yeni bir projenin daha hazırlıklarını sürdürüyor.

Ünlü sanatçı, Şükrü Avşar’ın patronu olduğu Avşar Film için dizi çekecek. Deniz, sahibi olduğu DNZ Film adına çekeceği dizi için yazar grubuyla çalışmalara başladı. İlk bölümü Doğu Anadolu’da başlayacak olan dizi daha sonra İstanbul’da devam edecek. Eylül sezonu için planlanan iddialı projenin en önemli sürprizi ise Özcan Deniz’in bu kez sadece yönetmenlik yapacak olması…

Özcan Deniz, Avşar Film’le daha önce ‘Evim Sensin’, ‘İkinci Şans’, ‘Öteki Taraf’, ‘Sevimli Tehlikeli’ gibi birçok film projesini beraber çekmişti. Ünlü sanatçı bu kez ezber bozacak ve Avşar Film’e dizi projesi hazırlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X