Ünlü oyuncu: ‘Parasız kalınca pazarda reçel satıyorum!’

Şu sıralar ‘Bir Konser Bir Anlatı’ isimli gösterisiyle sahnede tek başına gitarıyla şarkılar söyleyen ünlü oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, ne sanatsal ne de maddi kaygı duymadan, içinden nasıl geliyorsa öyle yaşadığını söyledi.

Ünlü oyuncu: ‘Parasız kalınca pazarda reçel satıyorum!’

Teoman Kumbaracıbaşı, Olay Çekirge’den Emre Akdemir’in sorularını yanıtladı.

SAHNEDE ÇOK ÖZGÜRÜM

Konser vermek için geldiği Podyum Sanat Mahal’de Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yapan ünlü oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı, 2009 yılında çıkardığı albümden bu yana şehir şehir gezip konserler verdiğini belirtti. Kumbaracıbaşı, “Oyunculuktan uzaklaşmadım. Şarkı söylerken bir defa çok özgürüm. İstediğim şarkıyı, istediğim yerde, istediğim uzunlukta, istediğim insanlara söylüyorum. Bu çok büyük bir lüks ve çok büyük bir şans” dedi. 

BAĞLILIK HİSSETMİYORUM

Bir dönem pazarda kendi yaptığı reçelleri satarken görülen Teoman Kumbaracıbaşı, bundan asla gocunmadığını belirtti. Ünlü sanatçı, “Televizyona da işler yapıyorum, sinemada oynuyorum. Müzik yapıyorum. Dolaşıyorum. Parasız kalınca da reçel satıyorum. Yani ben öyle bir şeye bağlı hissetmiyorum kendimi. Sanatta fanatik değilim. Ben sanatı derdimi anlatacağım enstrüman olarak görüyorum” dedi. 

Ä°lgili resim

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X