Ünlü oyuncu, parasızlıktan düğün yapamamış

Şevket Çoruh’un Özge Turna’yla evlenirken, geçtiğimiz yıl 7 milyon TL kredi çekerek açtığı Baba Sahne’nin borçları nedeniyle düğün yapmadığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu, parasızlıktan düğün yapamamış

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl sahip olduğu klasik otomobillerini ve 2 dairesini satıp üzerine 7 milyon TL banka kredisi çekerek Kadıköy’deki Baba Sahne adını verdiği tiyatro salonunu açarak hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamıştı.

unlu-oyuncu-sevket-coruh-parasizliktan-dugun-10613049_6693_amp.jpg
 

EVLİLİK TARİHİ BELİRLEYEMİYORDU

HT Magazin’den Mehmet Çalışkan’ın haberine göre, Özge Turna’yla 2 yıldır beraber olan Çoruh, özel hayatındaki mutluluğu da evlilikle taçlandırmak istiyordu ama Baba Sahne’nin işleri nedeniyle evlilik tarihini belirleyemiyordu.

BEKLEMEKTEN SIKILDIĞINI İLAN ETMİŞTİ

Özge Turna, geçtiğimiz ekim ayında sosyal medyadaki “Benimle evlenmezsen bir kafenin ortasında seninle tartışır, sesimi yükseltir, avazım çıktığı kadar bağırır, ardından küser ve giderim” şeklindeki paylaşımıyla, evlilik teklifi beklemekten sıkıldığını gözler önüne sermişti.

SADE BİR NİKAHLA EVLENDİ

Turna’ya borçları nedeniyle düğün yapamayacağı için evliliği ertelediğini söyleyen Çoruh, sevgilisinden ‘Düğün olmasa da olur’ cevabını alınca evinde aile arasında düzenlenen nikâh töreniyle evlendi.

Şevket Çoruh, 1 yılı aşkın sürede tamamlanan, kendisinin de inşaatında işçi gibi çalıştığı Baba Sahne’yi geçtiğimiz mayıs ayında açtı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X