Ünlü oyuncu sezonu erken açtı

‘Kalk Gidelim’ dizisinin ‘Hanımağa’sı Aslı Omağ, çekimlerin Muğla’da olmasından bir hayli memnun.

Ünlü oyuncu sezonu erken açtı

Muğla’da deniz sezonunu erken açan Aslı Omağ, “Sporcu olmamın getirdiği alışkanlıkla yılın 12 ayı yüzüyorum. Bu nedenle setten arta kalan boş zamanlarımda da denize giriyorum” dedi.

8613979.jpeg

MUĞLA’DA BÜYÜKBABA’SINI ANDI

Muğla’nın kendisi için çok özel bir şehir olduğunu dile getiren Aslı Omağ, “Annemin dedesi Ethem Fehmi Arslanlı ilk Muğla (Mentese) milletvekilidir. 1920 yılında 1. TBMM ye girdi. O nedenle Muğla benim için daha da özel” şeklinde konuştu.

8613982.jpeg

Oyunculuğun yanı sıra müzik kariyerini de başarıyla sürdüren Aslı Omağ, 28 Şubat ve 14 Mart tarihlerinde Galatasaray Klubü Kalamış Tesisleri’nde sahneye çıkacak. Konserin başlama saati 21.30.
 

8613981.jpeg
 

Öte yandan Aslı Omağ, 18’inci bölümü çekilen Kalk Gidelim dizisi için de şu sözleri söyledi:

“Hanımağa, ters köşe bir rol, herkesin oynamak istediği bir karakter. Meryem Ağa’nın biraz dramatik yanı da var; 26 yıl önce nikah masasında terk edilen Meryem, yıllar sonra Mustafa Ali ile karşılaşınca olaylar bir anda farklı şekilde gelişiyor. Yaşadıklarından dolaylı Meryem sadece dış dünya ile arasına duvar örmekle kalmamış, kadınlığını unutmuş bir karakter” dedi.

Yapımcılığını Staff Film’in yaptığı, başrolleri Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Erkan Sever ve Aslı Omağ’ın paylaştığı ‘Kalk Gidelim’ dizisi, TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X