Ünlü oyuncu son noktayı koydu!

Kanal D’deki ‘Vatanım Sensin’in ‘Teğmen Leon’u ile ‘Hilal’i Miray Daner, Amerika’da bir TV kanalının düzendiği ‘En İyi Televizyon Çifti’ anketinde finale kaldı. İkilin aşk yaşadığına dair dedikodular yeniden alevlendi

Ünlü oyuncu son noktayı koydu!

Kanal D’nin başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın paylaştığı beğeni ile izlenen dizisi Vatanım Sensin’in hiç şüphesiz en sevilen karakterleri arasında onlar. Leon ve Hilal

8609812.jpg

Dizide iki çaresiz aşığı canlandıran Miray Daner ve Boran Kuzum yayınlanan her bölümde “HiLeon” etiketiyle sosyal medyada en çok konuşulanalar arasına giriyor.

8609813.jpg

Amerika’nın magazin kanalı E! Entertainment Television’ın düzenlediği ‘En İyi TV Çifti’ oylamasında 64 aday vardı. Kanal D’deki ‘Vatanım Sensin’in yıldızları Miray Daner ile Boran Kuzum finale kaldı.

8609815.jpg

Bu gelişme ikilinin aşk yaşadığına dair dedikoduları yeniden alevlendirdi.

8609808.jpg

Boran Kuzum, “Biz Miray ile sadece arkadaşız ve çok iyi anlaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

Set dışında da çok iyi anlaşan ikili sık sık aşk iddialarını yalanlasa da hayranları tarafından yakıştırılmaya devam ediyor ve aşk dedikodularının arkası kesilmiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X