Ünlü oyuncu taciz hakkında ilk kez konuştu: Adını bile zikredemiyorum

Yasak Elma dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Onur Tuna, sette yaşanan taciz olayı hakkında ilk kez konuştu. Oyuncu konu için “Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay” dedi.

Ünlü oyuncu taciz hakkında ilk kez konuştu: Adını bile zikredemiyorum

Yasak Elma dizisinde Alihan karakterini canlandıran Onur Tuna, arkadaşı Cem Uçan ve Gülşah Şahin’in düğününde objektiflere takıldı.

Tuna, rol aldığı dizinin setinde yaşanan taciz iddiaları hakkında sessizliğini bozdu.

5b31d7ba66a97cdd5f41a0c7.jpeg

“ADINI BİLE ZİKREDEMİYORUM”

Çiftin nikah şahitliğini yapan oyuncu, Talat Bulut’un kostüm sorumlusu Özge Ş.’yi taciz ettiği iddialarıyla ilgili, “Yargıya taşındığı için net konuşamayacağım doneler var. Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay. Fikrimi daha sonra açıklayacağım” dedi.

5b31d800ae298b08f496ab75.jpeg

“KRAVATINI DÜZELTECEKTİM, DUDAĞIMDAN ÖPTÜ”

Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden 19 yaşındaki kostüm asistanı Ö.Ş., olayı yargıya taşıdı. Genç kız yaşadığı taciz anını şu sözlerle anlattı: “Talat Bulut’un kravatını düzeltecektim, ‘Gel, arka tarafta bakalım’ dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var.”

Konu hakkında açıklama yapan oyuncu Talat Bulut ise iddiaları kesin bir dille yalanladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X