Ünlü oyuncudan duygusal paylaşım: Yiğidim asker oldu

Oyuncu Pelin Akil, Instagram’dan kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan’ın askere gittiğini duyurdu. Altan, bedelli askerliğin ilk celbinde teslim oldu.

Ünlü oyuncudan duygusal paylaşım: Yiğidim asker oldu

Oyunculuklarının yanı sıra sosyal medyada paylaştıkları videolarla gündeme gelen Pelin Akil’in eşi Anıl Altan askere gitti. Altan, bedelli askerliğin ilk celbinde teslim oldu.

BEDELLİ ASKERLİKTEN FAYDALANDI

Bedelli askerliğe başvuru yapan yakışıklı oyuncu Anıl Altan, asker gitti. Oyuncu, askerlikten önce evde saçlarını ve sakalını kesti.

unlu-oyuncu-anil-altan-bedelliden-faydalanarak-11247330_7150_m.jpg

“AYRILIK YOK”

Pelin Akil, geçtiğimiz gün sokak ortasında kavga ettikleri yönündeki haberlerden sonra eşini askere uğurlarken çekilen fotoğrafı “Ayrılık yok, benim yiğidim asker oldu” notuyla Instagram hesabından paylaştı.

unlu-oyuncu-anil-altan-bedelliden-faydalanarak-11247330_4049_m.jpg

SOKAK ORTASINDA KAVGA ETTİKLERİ İDDİA EDİLDİ

2016 yılında evlenen Pelin Akil vve Anıl Altan’ın, Bağdat Caddesi’nde bir mekanda, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı iddia edildi. Pelin Akil’in Anıl Altan’a,”Sus artık konuşma” diye bağırdığı, Anıl Altan’ın da Akil’e “Sakin ol, her şey geçecek” şeklinde cevap verdiği ileri sürüldü.

unlu-oyuncu-anil-altan-bedelliden-faydalanarak-11247330_9874_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X