Ünlü oyuncuya Bursalı hayranından 800 metrede özür

Bursa’da, imam hatip lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Hatice Dakes, aşırı ilgisi nedeniyle kendisi ile artık görüşmeyen dizi oyuncusu Aslıhan Güner’den özür dilemek için farklı bir yol seçti.

Ünlü oyuncuya Bursalı hayranından 800 metrede özür

Yamaç paraşütü ile Uludağ’ın eteklerinden uçan Dakes, üzerinde dizi oyuncusunun fotoğrafı ve “Seni çok seviyorum kainat güzeli beni affet” yazılı dövizini açarak, Aslıhan Güner’e seslendi. 

Çekimlerinin bir bölümü Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde gerçekleşen ‘Kehribar’ adlı dizinin oyuncularından Aslıhan Güner’in fanatik hayranı olan imam hatip lisesi öğrencisi Hatice Dakes, aşırı ilgisi nedeniyle artık kendisiyle görüşmeyen oyuncuya ulaşmak için farklı bir yöntem kullandı. 

Bursa Yamaç Paraşütü grubundan yardım isteyen Dakes, Uludağ eteklerindeki Zeyniler Köyü’nden çift kişilik yamaç paraşütüne dün binerek, paraşütü kullanan Uğur Baytaş ile birlikte yerden havalandı. Selfie çubuğuyla çekim yapılan uçuş sırasında yerden 800 metre yükseklikte üzerinde Güner’in fotoğrafı ve ‘Seni çok seviyorum kainat güzeli beni affet’ yazılı dövizi açan Dakes, gözyaşları içinde oyuncunun kendisini affetmesini istedi. 

Sosyal medya hesabında dizi oyuncusu ile daha önce yaptığı görüşmelerde fotoğrafı bulunan Dakes, uçuş ve yükseklik korkusuna rağmen Güner’e ulaşmak için bu yöntemi seçtiğini söyledi. Dakes, “Aslıhan Güner; seni çok seviyorum. Artık gör beni ve barış. Seni görmek istiyorum. Artık senin için yapamayacağım bir şey yok. Yükseklik korkum var. Ona rağmen senin için buraya çıktım. Yaptıklarım için üzgünüm. Geceleri sabahlara kadar ağlıyorum. Dayanamıyorum. Özellikle bu videoyu görmezsen çok üzülürüm” dedi.

Yaklaşık 15 dakika süren uçuşun ardından Merkez Yıldırım İlçesi Akçağlayan Konutları’nın yakınında bulunan alana inen Hatice Dakes, “Tüm Bursa tüm dünya duysun seni çok seviyorum her gün görmek istiyorum” diyerek videoyu Güner’e göndereceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X