Ünlü oyuncuya zorlama hapis cezası!

İstanbul Aile Mahkemesi, oyuncu Tuba Ünsal ve sevgilisi Caner Karaloğlu’na Elisabeth Mas’ın şikayeti üzerine 3’er gün zorlama hapis cezası verdi.

Ünlü oyuncuya zorlama hapis cezası!

Tuba Ünsal 8 aydır birlikte olduğu Caner Karaloğlu‘nun eski eşiyle davalık oldu. Çiftin nafaka, tazminat, mal paylaşımı ve velayet savaşıyla geçen çekişmeli dava dosyalarına şoke eden bir olay daha eklendi.

images-(2).jpg

Elisabeth Mas, 28 Ağustos Çarşamba akşamı Tarabya ve Bebek’teki 2 ayrı mekanda hem eşi Caner Karaloğlu hem de sevgilisi Tuba Ünsal tarafından şiddete maruz kaldığını iddia etti.

Caner Karaloğlu ile Tuba Ünsal’ın ‘kasten yaralama, hakaret, tehdit ve aile yükümlülüğünü ihmal’ suçlarından ceza almaları için İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.
 

‘UZAKLAŞTIRMA KARARINA RAĞMEN RAHATSIZ ETTİLER’

Ayrıca Tuba Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttı. Daha sonra yeniden mahkemeye başvuran Elisabeth Mas, koruma kararına rağmen Caner Karaloğlu ile Tuba Ünsal’ın bir eğlence mekânında kendisini rahatsız ettiklerini öne sürdü.

Süreci devam eden davada İstanbul Aile Mahkemesi, Mas’ı haklı buldu. Mahkemenin kararında, “Şiddet uygulayan Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu hakkında 3’er gün zorlama hapsi uygulanmasına karar verildi” denildi.

Karaloğlu ile Ünsal’ın karar tebliğ edildikten sonra iki hafta içinde itiraz etme hakkı bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X