Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı

Şarkıcı Kalben, İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.

Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı

İstanbul Cihangir’de sabah saatlerinde düzenenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında Kalben de gözaltına alındı. Operasyon sonrası şarkıcı Kalben İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Evde yapılan aramalarda ise üç parça halinde daralı ağırlığı 15 gram gelen “skunk” türü uyuşturucu madde ile birlikte 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirildi.

Türk Ceza Kanunu’nun 188’inci maddesinden gözaltına alınan şarkıcı, ifadesi alınmak üzere İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine getirildi. Polis tarafından “şüpheli” olarak gözaltına alınan Sağdıç hakkında başlatılan tahkikat devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı - 1

KALBEN KİMDİR?

1986 yılında İskenderun’da dünyaya gelen Kalben’in gerçek adı Kalben Sağdıç’tır. 8 yaşından bu yana müziğe ilgi duyan ünlü isim, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’den mezun oldu. Yüksek lisansını tamamladıktan sonra İstanbul’a taşınan Kalben, evde çektiği konser videolarla geniş hayran kitlesi kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X