Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Ünlü şarkıcı Müslüm’ün yapımcılarına seslendi: Kazançtan eşine de verin

Başarılı şarkıcı Emre Kaya, her Çarşamba günü TRT Müzik’te yayınlanan ‘Emre Kaya Apayrı’ adlı programından Müslüm filminin yapımcılarına çağrı yaparak elde edilen kazançtan Muhterem Nur’a verilmesini istedi.

Başarılı şarkıcı Emre Kaya, her Çarşamba günü TRT Müzik'te yayınlanan

Emre Kaya, programında Müslüm Gürses ile özdeşleşmiş ‘Tanrı İstemezse’ isimli şarkıyı söyledi.

Şarkının bir bölümünü Gürses’i taklit ederek okuyan Emre Kaya, şarkının ardından milyonlarca izleyicinin önünde Müslüm Filminin yapımcılarına Muhterem Nur çağrısında bulundu.

unlu sarkici emre kaya dan muslum filminin 11444321 5527 m

“BÜYÜK İSİMLERİN EŞLERİ MADDİ SIKINTIYA DÜŞÜYOR”

Ünlü şarkıcı, sanat dünyasında sıkça duyulan sorunlardan birini dile getirerek “Film gerçekten çok güzel olmuş. Ancak bir konuya parmak basmak gerekli. Bütün büyük isimler vefat ettikten sonra eşleri maddi sıkıntıya düşüyor. Cem Karaca’dan Erol Büyükburç’a, Barış Manço’ya kadar…”

unlu sarkici emre kaya dan muslum filminin 11444321 1237 o

“MÜSLÜM FİLMİNİN KAZANCININ BİR BÖLÜMÜ MUHTEREM NUR’A AKTARILSIN”

Emre Kaya, filmin gişe hasılatını hatırlatarak, kazancın bir bölümünün Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’a aktarılması gerektiğini söyledi. Kaya, “O yüzden ben buradan filmin yapımcısına çağrıda bulunuyorum. Şu ana kadar yaklaşık 50 milyon lira kazanmış film, umarım daha da çok kazanır. Muhterem Nur’a da kazancın belli bir yüzdesi aktarılır diye ümit ediyorum. Böylesine büyük bir sanatçının eşinin ileride sıkıntıya düştüğü yönündeki haber, bir sanatçı olarak benim içimi acıtır” şeklinde konuşarak seyircisinden alkış aldı.

unlu sarkici emre kaya dan muslum filminin 11444321 8408 m