Ünlü Şarkıcılardan Eylem Çadırına Ziyaret

Ordu’nun Fatsa ilçesinde ünlü şarkıcılar Onur Akın ve Mehmet Gümüş, siyanüre karşı kurulan eylem çadırını ziyaret etti. Ordu’nun Fatsa ilçesine ba…

Ünlü Şarkıcılardan Eylem Çadırına Ziyaret

Ordu’nun Fatsa ilçesinde ünlü şarkıcılar Onur Akın ve Mehmet Gümüş, siyanüre karşı kurulan eylem çadırını ziyaret etti. Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yukarı Bahçeler Mahallesi Engiz mevkisinde yabancı ortaklı özel bir firma tarafından siyanürle altın ayrıştırılmasını protesto etmek için 290 gün önce çadırı kuran eylemcileri sanatçılar Onur Akın ve Mehmet Gümüş ziyaret etti. Çadırındakilerle bir süre sohbet eden sanatçılar Onur Akın ve Mehmet Gümüş daha sonra mini bir konser verdi. Onur Akın ve Mehmet Gümüş, eylemcileri sonuna kadar desteklediklerini söyledi. “11 aydır burada mücadele ediyoruz” diyen Fatsa ve Ünye Doğa Koruma Platformu üyelerinden İsmet Atar da, “Buradaki sorun Fatsa’nın sorunu değil, Türkiye’nin sorunudur. Bunu herkesin bilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı. Şarkıcılar, daha sonra maden sahasının bulunduğu alanda inceleme yaparak buradan ayrıldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X