Ünlü yıldızların son halleri şaşırttı!

Usta oyuncu Tom Cruise, kendisine şöhret yolunu açan Top Gun filmindeki başrol arkadaşı Kelly McGillis, aradan geçen 32 yıl ardından son halleriyle gündeme geldi. McGillis inanılmaz değişimiyle Cruise ise aynı görüntüsüyle şaşırttı.

Ünlü yıldızların son halleri şaşırttı!

1986 yılında ilk Top Gun filminin çekildiğinde 24 yaşında olan Tom Cruise, şu an 56 yaşında olmasına görünüşünde birkaç değişiklik dışında 32 yıl boyunca hiç değişmedi.

55-yasindaki-tom-cruise-fizigi-ve-11007192_789_m.jpg

Rol arkadaşı Kelly McGillis ise yaşlanmış haliyle herkesi şaşırttı. Oyuncuların bu durumu ise sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

55-yasindaki-tom-cruise-fizigi-ve-11007192_9044_m.jpg

YILLARA MEYDAN OKUYOR

Kendisine iyi baktığı, spor yapıp sağlıklı beslendiği hatta kozmetik cerrahinin nimetlerinden de yararlandığı bilinen Cruise’un yıllara meydan okuyan görüntüsü sosyal medyada da olay oldu.

ROL ARKADAŞININ GENÇLİĞİNDE ESER KALMADI

Cruise ilk filmde kendisinden 5 yaş büyük olan 1957 doğumlu Kelly McGillis ile başrolü paylaşmıştı. Bugün 61 yaşında olan McGillis’in geçirdiği fiziksel değişime rağmen Cruise’un zamanın en ufak bir izini bile taşımaması esprili yorumlara yol açtı.

“CRUISE’DEN SONRA DOĞANLAR BİLE DAHA YAŞLI GÖRÜNÜYOR”

Sosyal medya platformlarında iki oyuncunun arasındaki değişim farkının fotoğrafı paylaşan kullanıcılardan bazıları “1986’da doğan çocuklar bile Tom Cruise’dan daha yaşlı görünüyor” yorumunu yaparken bazıları da Cruise’un estetik operasyonlar ve uygulamalar sayesinde böyle göründüğünü savundu.

55-yasindaki-tom-cruise-fizigi-ve-11007192_2323_m.jpg
Tom Cruise

Tom Cruise’un bazı hayranları “Büyük ihtimalle Cruise, yaşlanmayı engelleyen bir iksir içiyor” yorumunu yaptı.

55-yasindaki-tom-cruise-fizigi-ve-11007192_6874_m.jpg
Kelly McGillis

 

      

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X